Saus til pinnekjøtt

En enkel oppskrift på saus til pinnekjøtt laget med utgangspunkt i kraften fra pinnekjøttet.

Ingredienser

4 porsjoner
2 ss
smør
3 ss
hvetemel
2,5 dl
pinnekjøttkraft
2 dl
fløte
Kvernet pepper
Finhakket persille
Næringsinnhold (per porsjon): 829 kJ  /  200 kcal
17,4 g Fett
2,7 g Protein
8 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Smelt smør i en liten kjele og rør inn melet til du har en jevning.

Steg 2

Spe på med pinnekjøttkraft og rør godt mellom hver gang. Tilsett fløten og gi sausen et raskt oppkok.

Steg 3

Tilsett til slutt Kikkoman Naturlig brygget soyasaus og pepper.

Steg 4

Dryss over litt finhakket persille dersom du ønsker til slutt.

Oppskrifts-ID: 936

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Smelt smør i en liten kjele og rør inn melet til du har en jevning.

Spe på med pinnekjøttkraft og rør godt mellom hver gang. Tilsett fløten og gi sausen et raskt oppkok.

Tilsett til slutt Kikkoman Naturlig brygget soyasaus og pepper.

Dryss over litt finhakket persille dersom du ønsker til slutt.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.