

Saus til pinnekjøtt
En enkel oppskrift på saus til pinnekjøtt laget med utgangspunkt i kraften fra pinnekjøttet.
Næringsinnhold (per porsjon):
829 kJ
/
200 kcal
17,4 g
Fett
2,7 g
Protein
8 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Smelt smør i en liten kjele og rør inn melet til du har en jevning.
Steg 2
Spe på med pinnekjøttkraft og rør godt mellom hver gang. Tilsett fløten og gi sausen et raskt oppkok.
Steg 3
Tilsett til slutt Kikkoman Naturlig brygget soyasaus og pepper.
Steg 4
Dryss over litt finhakket persille dersom du ønsker til slutt.
Oppskrifts-ID: 936
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer