Salat med ansjosdressing
Grillet salat er en kjempeidé til en uvanlig forrett og en velsmakende overraskelse for gjestene dine.
Tilberedning
Steg 1
Del hvert salathode i to på langs. Stenk med olivenolje, honning og Kikkoman Ponzu Sitron.
Steg 2
Legg salaten på en forvarmet grill og stek den på høy varme i ca. 1-2 minutter på hver side. Stek også cherrytomatene.
Steg 3
Ha majones, Kikkoman Ponzu Sitron, hvitløk, sennep, revet parmesanost, ansjos, Kikkoman Soyasaus og nymalt pepper i en blender eller miksebolle. Bland alt helt til du får en jevn saus.
Steg 4
Server grillet salat med cherrytomater og ansjosdressing. Dryss over parmesanflak og hakket persille. Server med krutonger.
Oppskrifts-ID: 1125
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer