

Saftige kyllingspyd i Teriyaki (Kara-age)
total tid
45 min.
5 min.
tilberedningstid
30 min.
marineringstid
10 min.
koketid
Næringsinnhold (per porsjon):
2284.46 kJ
/
546 kcal
39 g
Fett
29 g
Protein
16 g
Karbohydrater
Tilberedning
Bland marinaden med den fint purerte ingefæren og fyll dette i en plastpose. Kyllinglårkjøttet skjæres i munnfullstore biter og puttes også i denne plastposen. Massér marinaden inn i kjøttbitene idet du klemmer posen lett. La posen med innholdet hvile i 30 minutter. Ta ut kyllingbitene og tørk forsiktig av dem. Vend dem kort i potetmel og fritér bitene ved 170° C. Serveres med ferske limeskiver og dipsaus.
Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.
Oppskrifts-ID: 354
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer