

Rosa fylte egg
Lær å lage rosa egg til påskebordet. Vil du en mer intens farge, la eggene ligge lenger i rødbetemarinaden.
Tilberedning
Steg 1
Skrell rødbetene og del dem i terninger. Hell over vann og tilsett laurbærblad, salt, allehånde og pepper. Kok opp og la det koke til rødbeten er mør. Tilsett sukker og eddik. Bland sammen og avkjøl.
Steg 2
Hardkok eggene, avkjøl og skrell dem.
Steg 3
Ta rødbetene ut av kjelen og legg de skrelte eggene i rødbetemarinaden. La stå i 1 time.
Steg 4
Del eggene i to og ta ut eggeplommen.
Steg 5
Kok ertene i lettsaltet vann og la renne av.
Steg 6
Bland inn majones, sennep og Ponzu i eggeplommene. Ta 3 ss av blandingen og vend inn i grønne erter.
Steg 7
Fyll de delte eggene med begge fyllene.
Steg 8
Pynt med reddikspirer.
Oppskrifts-ID: 965
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer