

Pistasjkremmuffins
Når du bruker Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus i vaniljemuffins, tar du smaken til et nytt nivå. Når du også tilsetter deilig krem og pistasjnøtter, ender du opp med en fantastisk dessert.
Tilberedning
Steg 1

300 g hvetemel – 1,5 ts bakepulver – 0,5 ts natron – 150 g sukker – 2 egg – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1,25 dl olje – 2 dl melk – 1 ss vaniljeekstrakt
Bland mel, bakepulver, natron og sukker sammen i en bolle. I en annen bolle blander du egg, soyasaus, olje, melk og vaniljeekstrakt. Hell de våte ingrediensene oppi de tørre, og rør om til de er godt blandet.
Steg 2

Hell røren i muffinsformer og sett dem i en ovn forvarmet til 180 °C i 20 minutter. La dem deretter stå til avkjøling.
Steg 3

50 g hvit sjokolade – 1,25 dl kremfløte
Ha fløten og hakket sjokolade i en kasserolle. Varm opp under omrøring til sjokoladen er smeltet. La stå til avkjøling.
Steg 4

200 g pistasjpaste – 50 g mascarpone
Ha pistasjpaste, mascarpone og avkjølt sjokoladekrem i en miksebolle. Miks til du har en luftig blanding.
Steg 5

1 ss hakkede pistasjnøtter
Pynt muffinsene med pistasjkremen og dryss over hakkede pistasjnøtter.
Oppskrifts-ID: 1163
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer