Phó gà – Suppe med risnudler og kylling
Ingredienser
Til kyllingen:
Til kraften:
Til innlegg:
Tilberedning
Steg 1
Skjær kyllingbrystene i tynne skiver og mariner i Kikkoman Teriyaki Marinade i minst 30 minutter.
Steg 2
Del opp opp løken i terninger, brun den lett i smør, og hell over kjøttbuljong. Tilsett krydder og dekk til. La det småkoke i omtrent 30 minutter. Smak eventuelt kraften til med mer fiskesaus.
Steg 3
Ha risnudlene i en bolle med varmt, lett saltet vann og la de trekke i omtrent 6 minutter. Hakk opp koriander, thai-basilikum og mynte, og skjær chilien i små ringer. Klem limesaft over.
Steg 4
La det marinerte kyllingkjøttet renne av seg. Ha kyllingen i kraften og la den koke i 3 minutter.
Oppskrifts-ID: 107
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer