Marinert sellerirot
Selleri blir gourmet! Denne smakfulle sellerirotsalaten svømmer i en umami-rik marinade av pikant ponzu yuzu, kremete majones og sennep.
Tilberedning
Steg 1
3 ss Kikkoman Ponzu - en blanding av soyasaus, eddik og yuzujuice – 2 ss majones – 2 sennep – 1 ts lønnesirup
Bland alle ingrediensene til marinaden i en bolle.
Steg 2
300 g sellerirot – ½ Granny Smith-eple – 1 klype of salt
Skrell og rasp selleriroten og eplet.
Dryss en klype salt over selleriroten og la det trekke i minst 30 minutter. Klapp den deretter tørr med tørkepapir.
Steg 3
Sausen til marinaden – 1 ss Ristede pinjekjerner – 6 snacktomater – 1 klype bladpersille
Legg eplet og selleriroten i bollen fra steg 1 og krydre med marinaden.
La stå i kjøleskapet i minst 1 time.
Etterpå rister du pinjekjernene i noen minutter og drysser dem over retten med tomater og bladpersille.
Oppskrifts-ID: 1297
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer