

Kyllingvinger i soyasaus og honning
Saftige, klissete kyllingvinger fra grillen, med en aroma av honning og karamelliserte grønnsaker. Så enkelt, så godt!
Ingredienser
Grønnsaker til grilling:
Tilberedning
Steg 1
Legg kyllingvingene i en bolle.
Steg 2
Lag marinaden i en annen bolle: rør sammen vin, Kikkoman Soyasaus, olivenolje, sitronsaft og -skall, honning, tørkede urter, hvitløk og krydder.
Steg 3
Pensle vingene grundig med marinaden og la stå til marinering.
Steg 4
Skrell grønnsakene og del dem i fire.
Steg 5
Legg dem i en bolle og bland godt med Kikkoman Soyasaus, honning, olivenolje og timian. Krydre med salt og pepper.
Steg 6
Legg kyllingvingene og grønnsakene på en forvarmet grill og stek dem på middels høy varme. La vingene steke ca. 10 minutter på hver side, og grønnsakene 25-30 minutter på hver side.
Steg 7
Vend dem av og til.
Oppskrifts-ID: 1109
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer

![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















