Kål-kimchi
Kål-kimchi

Kål-kimchi

total tid620 min.
20 min.tilberedningstid
600 min.marineringstid

Slik lager du kål-kimchi.

Ingredienser

2 porsjoner
 ½ 
kinakål (omtrent 500 g)
1 ts
salt
Næringsinnhold (per porsjon):214 kJ / 51 kcal
0,3 gFett
3,4 gProtein
2,5 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Vask kinakålen og kutt den opp i båter. 

Steg 2

Legg kinakålen i en bolle, dryss på med salt.  

Steg 3

Dekk til bollen, legg vekt på den og la den stå i kjøleskapet i 2-3 timer.

Steg 4

Klem kinakålen godt.

Steg 5

Bland med Kikkoman Kimchi Chili Sauce, (eller legg den i en frysepose), mariner over natten i kjøleskapet og server. 

Steg 6

Marinert kål-kimchi kan oppbevares i kjøleskapet i 1 uke til 10 dager.

Oppskrifts-ID: 1019

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Vask kinakålen og kutt den opp i båter. 

Legg kinakålen i en bolle, dryss på med salt.  

Dekk til bollen, legg vekt på den og la den stå i kjøleskapet i 2-3 timer.

Klem kinakålen godt.

Bland med Kikkoman Kimchi Chili Sauce, (eller legg den i en frysepose), mariner over natten i kjøleskapet og server. 

Marinert kål-kimchi kan oppbevares i kjøleskapet i 1 uke til 10 dager.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.