

Kål-kimchi
total tid
620 min.
20 min.
tilberedningstid
600 min.
marineringstid
Slik lager du kål-kimchi.
Næringsinnhold (per porsjon):
214 kJ
/
51 kcal
0,3 g
Fett
3,4 g
Protein
2,5 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Vask kinakålen og kutt den opp i båter.
Steg 2
Legg kinakålen i en bolle, dryss på med salt.
Steg 3
Dekk til bollen, legg vekt på den og la den stå i kjøleskapet i 2-3 timer.
Steg 4
Klem kinakålen godt.
Steg 5
Bland med Kikkoman Kimchi Chili Sauce, (eller legg den i en frysepose), mariner over natten i kjøleskapet og server.
Steg 6
Marinert kål-kimchi kan oppbevares i kjøleskapet i 1 uke til 10 dager.
Oppskrifts-ID: 1019
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer