Smakfull gryte med reker
Tilberedning
Steg 1
Skrell rekene og ha i en bolle. Tilsett 2 ss soyasaus, bland sammen og la stå i kjøleskapet i ca. 20 minutter.
Steg 2
I mellomtiden finhakker du løk, hvitløk og ingefær, skjærer purren i skiver og steker sammen i en kjele med 2 ss olivenolje. Når de er lett brunet, tilsett 8 dl buljong.
Steg 3
Skjær spisspaprikaen i skiver, legg i gryten og kok opp. Tilsett passata, 2 ss soyasaus, kokosmelk, gurkemeie, sitronsaft og tynne skiver chili. Kok til paprikaen er mør.
Steg 4
Rør hvetemelet ut i 1,5 dl buljong og tilsett det i suppen til det koker opp. Kok i noen minutter til suppen tykner.
Steg 5
Varm opp 1 ss olivenolje og smør i en stekepanne. Stek rekene på begge sider.
Steg 6
Server gryten med reker og finhakket gressløk.
Oppskrifts-ID: 977
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer