Grønnsaksspidd

total tid 30 min.
30 min. koketid

Klassikeren på enhver grill, shish kebab. I vegetarversjonen, laget med squash, paprika, aubergine og vårløk. Som blir en søt delikatesse når det grilles.

Ingredienser

4 porsjoner
400 g
squash
400 g
rød paprika
300 g
aubergine
150 g
vårløk

Marinade

2 ss
olivenolje
2 ss
limesaft
1 
fedd hvitløk
1 ss
hakket persille
1 ss
hakket basilikum
Næringsinnhold (per porsjon): 481 kJ  /  115 kcal
3 g Fett
4 g Protein
18 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

De vaskede grønnsakene skjæres opp i biter på omtrent 3x3 cm.

Steg 2

Bland olivenoljen med soyasaus, presset hvitløk, limesaft og hakkede urter. Gni resten av marinaden på grønnsakene. La dem stå i 15 minutter.

Steg 3

Grill dem på begge sider i en varm stekepanne.

Steg 4

Server med brød eller som tillegg til andre retter.

Oppskrifts-ID: 1013

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

De vaskede grønnsakene skjæres opp i biter på omtrent 3x3 cm.

Bland olivenoljen med soyasaus, presset hvitløk, limesaft og hakkede urter. Gni resten av marinaden på grønnsakene. La dem stå i 15 minutter.

Grill dem på begge sider i en varm stekepanne.

Server med brød eller som tillegg til andre retter.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.