Grønnsaksspidd
total tid30 min.
30 min.koketid
Klassikeren på enhver grill, shish kebab. I vegetarversjonen, laget med squash, paprika, aubergine og vårløk. Som blir en søt delikatesse når det grilles.
Næringsinnhold (per porsjon):481 kJ / 115 kcal
3 gFett
4 gProtein
18 gKarbohydrater
Tilberedning
Steg 1
De vaskede grønnsakene skjæres opp i biter på omtrent 3x3 cm.
Steg 2
Bland olivenoljen med soyasaus, presset hvitløk, limesaft og hakkede urter. Gni resten av marinaden på grønnsakene. La dem stå i 15 minutter.
Steg 3
Grill dem på begge sider i en varm stekepanne.
Steg 4
Server med brød eller som tillegg til andre retter.
Oppskrifts-ID: 1013
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer