Grillet auberginer med hvitløk og yoghurt-dipp

total tid 30 min.
30 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
2 
auberginer
1 
hvitløkknoll
3 ss
olivenolje

Alternativ:

røkt paprika, frisk persille, chili, Tabasco osv.

Tilberedning

Steg 1

Grill hele auberginer og hvitløkfedd eller rist i stekeovnen, sett til side, la dem avkjøles og skrell så begge deler.

Steg 2

Skjær auberginer i små biter og mos dem sammen med hvitløken i kjøkkenmaskinen. Smak til med Kikkoman soyasaus og ponzusaus, olivenolje, urter og krydder etter ønske.

Oppskrifts-ID: 395

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Grill hele auberginer og hvitløkfedd eller rist i stekeovnen, sett til side, la dem avkjøles og skrell så begge deler.

Skjær auberginer i små biter og mos dem sammen med hvitløken i kjøkkenmaskinen. Smak til med Kikkoman soyasaus og ponzusaus, olivenolje, urter og krydder etter ønske.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.