Grillede paprika fylt med ricotta

total tid 20 min.
20 min. tilberedningstid

Paprika er en grønnsak laget for grilling. Den kan fylles på hundre forskjellige måter og smaker fantastisk med kremet ricotta.

Ingredienser

3 porsjoner
3 
avlange søte paprika
2 ss
olivenolje
1 ts
ferskmalt pepper

Fyll

300 g
tomater
250 g
ricotta

I tillegg

80 g
fersk spinat
150 g
ferskt brød
Fersk persille
Næringsinnhold (per porsjon): 1582 kJ  /  378 kcal
18 g Fett
13 g Protein
41 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skjær opp tomatene og bland dem med ricottaen.

Steg 2

Hul ut den vaskede paprikaen og fyll den med tomater og ricotta. Gni dem med olivenolje, Ponzusaus og pepper.

Steg 3

Grill dem på begge sider i en varm stekepanne.

Steg 4

Server med spinat, persille og brød.

Oppskrifts-ID: 1010

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær opp tomatene og bland dem med ricottaen.

Hul ut den vaskede paprikaen og fyll den med tomater og ricotta. Gni dem med olivenolje, Ponzusaus og pepper.

Grill dem på begge sider i en varm stekepanne.

Server med spinat, persille og brød.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.