Gresskarvafler med geitost og pære

total tid 30 min.
30 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner

Pastry

110 g
havremel
170 g
kefir
80 g
gresskarpuré
1 
egg
2 ss
hakket gressløk
2 ss
hakket persille

Tilbehør

50 g
geitost
1 
pære
Næringsinnhold (per porsjon): 866 kJ  /  207 kcal

Tilberedning

Steg 1

Pisk sammen ingrediensene til vaflene med en visp til du har en klumpfri røre.

Steg 2

Stek vaflene gylne i et lettsmurt vaffeljern.

Steg 3

Server med geitost og pære i skiver.

Oppskrifts-ID: 923

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Pisk sammen ingrediensene til vaflene med en visp til du har en klumpfri røre.

Stek vaflene gylne i et lettsmurt vaffeljern.

Server med geitost og pære i skiver.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.