Gazpacho med melon og lime

total tid 10 min.
10 min. tilberedningstid

En forfriskende variant av gazpacho med fersk vannmelon, hvitløk, tomater, agurk og paprika, krydret med limesaft og Kikkoman Soyasaus. Pyntes med limeskiver og friske urter.

Ingredienser

2 porsjoner
1 
lite fedd hvitløk
1 
(oransje) paprika
300 g
vannmelon (kun fruktkjøtt)
60 g
cherrytomater
1 
miniagurk
1 ts
limesaft
Nymalt pepper
1 
liten uvokset lime
Noen basilikumblader
Næringsinnhold (per porsjon): 465 kJ  /  111 kcal
3,9 g Protein
19,8 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skrell hvitløk, fjern frøene fra paprikaen og kjør dem i en kraftig blender sammen med halvparten av melonkjøttet, tomatene og agurken.

Steg 2

Krydre suppen med limesaft, Kikkoman Soyasaus og pepper. Skjær resten av melonen i terninger og ha i suppen.

Steg 3

Skjær limen i skiver og del skivene i fire.

Steg 4

Fordel suppen i boller, pynt med lime og basilikum. Server.

Tips:

Bruk kjøleskapskalde ingredienser om mulig.

Server med sprø grissini.

Frys melonterningene og tilsett dem like før servering; da blir suppen ekstra forfriskende.

Oppskrifts-ID: 1143

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skrell hvitløk, fjern frøene fra paprikaen og kjør dem i en kraftig blender sammen med halvparten av melonkjøttet, tomatene og agurken.

Krydre suppen med limesaft, Kikkoman Soyasaus og pepper. Skjær resten av melonen i terninger og ha i suppen.

Skjær limen i skiver og del skivene i fire.

Fordel suppen i boller, pynt med lime og basilikum. Server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.