Gazpacho med melon og lime
En forfriskende variant av gazpacho med fersk vannmelon, hvitløk, tomater, agurk og paprika, krydret med limesaft og Kikkoman Soyasaus. Pyntes med limeskiver og friske urter.
Tilberedning
Steg 1
Skrell hvitløk, fjern frøene fra paprikaen og kjør dem i en kraftig blender sammen med halvparten av melonkjøttet, tomatene og agurken.
Steg 2
Krydre suppen med limesaft, Kikkoman Soyasaus og pepper. Skjær resten av melonen i terninger og ha i suppen.
Steg 3
Skjær limen i skiver og del skivene i fire.
Steg 4
Fordel suppen i boller, pynt med lime og basilikum. Server.
Tips:
Bruk kjøleskapskalde ingredienser om mulig.
Server med sprø grissini.
Frys melonterningene og tilsett dem like før servering; da blir suppen ekstra forfriskende.
Oppskrifts-ID: 1143
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer