Fyldig rødløksaus

3,8 16 vurderinger
total tid 10 min.
10 min. tilberedningstid

Intens, spicy og med en uimotståelig smak av umami. Rødløk og balsamicoeddik gjør susen. Den perfekte sausen til kjøttretter.

Ingredienser

4 porsjoner
200 g
rødløk
150 g
smør
350 ml
de vin rouge
3 ½ dl
rødvin
1 ss
honning
1 ss
balsamicoeddik
2 
kvister timian
2 
hele nelliker, knust
Næringsinnhold (per porsjon): 1602 kJ  /  383 kcal
31,1 g Fett
1,3 g Protein
8,7 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skrell og skjær løken i skiver. Sauter i smør i en panne og karamelliser med honning. 

Steg 2

Tilsett rødvin, eddik og Kikkoman Soyasaus. Skru langsomt ned varmen til løken har en myk og kremete konsistens.

Steg 3

Pynt med timian og knust nellik.

Oppskrifts-ID: 1076

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skrell og skjær løken i skiver. Sauter i smør i en panne og karamelliser med honning. 

Tilsett rødvin, eddik og Kikkoman Soyasaus. Skru langsomt ned varmen til løken har en myk og kremete konsistens.

Pynt med timian og knust nellik.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.