Enkel eple mochi
Tilberedning
Steg 1
Til fyllet:
Smelt smøret i en panne.
Steg 2
Tilsett epleterninger og stek til de er lett brune.
Steg 3
Legg til sukker og karameliserte epler. Rør inn Kikkoman sojasaus.
Steg 4
Sett i kjøleskapet.
Steg 5
Til mochideigen:
Legg klebrig rismel og sukker i en bolle som tåler varme, og tilsett vann gradvis helt til du får en tykk deig.
Steg 6
Sett deigen i 2 minutter (640 watt) i mikrobølgeovnen, rør og varm opp igjen i 1 minutt.
Steg 7
Dryss arbeidsflaten med maismel, hell mochideigen på, kjevle ut 2-3 mm tynt med rikelig med maisenna og la den avkjøles. Skjær ut 2-4 sirkler ved hjelp av en kakeform (ca. 7 cm).
Steg 8
Legg en porsjon tilberedte epleterninger på hver sirkel, brett deigen over, trykk godt ned og vend.
Steg 9
Garner på tallerkener og server pyntet med mynteblader.
Tips:
Smaker veldig godt sammen med vaniljeis.
Oppskrifts-ID: 947
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer