

Eggemuffins med grønnsaker
total tid
40 min.
15 min.
tilberedningstid
25 min.
koketid
Disse enkle eggemuffinsene er perfekte til frokost eller brunsj, og en fin måte å få barna til å spise grønnsaker på.
Næringsinnhold (per porsjon):
1945 kJ
/
465 kcal
27,9 g
Fett
26,5 g
Protein
49 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Forvarm ovnen til 180 grader.
Steg 2
Pisk egg med yoghurt, mel, bakepulver og Kikkoman Soyasaus. Tilsett gressløk og grønnsaker i terninger og bland godt. Hell i muffinsformer smurt med Kikkoman ristet sesamolje og stek i ca 25 minutter.
Steg 3
Server dem varme med brød, rucola og Kikkoman Soyasaus og Kikkoman Kimchi Chili Sauce ved siden av.
Oppskrifts-ID: 1100
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer