Eggemuffins med grønnsaker

total tid 40 min.
15 min. tilberedningstid
25 min. koketid

Disse enkle eggemuffinsene er perfekte til frokost eller brunsj, og en fin måte å få barna til å spise grønnsaker på.

Ingredienser

2 porsjoner
4 
egg
1 ss
tykk gresk yoghurt
2 ss
speltmel
 ¼ ts
bakepulver
1 ss
hakket gressløk
100 g
squash
100 g
paprika

Til servering:

4 skive
skiver surdeigsbrød
50 g
rucola
Næringsinnhold (per porsjon): 1945 kJ  /  465 kcal
27,9 g Fett
26,5 g Protein
49 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Forvarm ovnen til 180 grader.

Steg 2

Pisk egg med yoghurt, mel, bakepulver og Kikkoman Soyasaus. Tilsett gressløk og grønnsaker i terninger og bland godt. Hell i muffinsformer smurt med Kikkoman ristet sesamolje og stek i ca 25 minutter.

Steg 3

Server dem varme med brød, rucola og Kikkoman Soyasaus og Kikkoman Kimchi Chili Sauce ved siden av.

Oppskrifts-ID: 1100

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Forvarm ovnen til 180 grader.

Pisk egg med yoghurt, mel, bakepulver og Kikkoman Soyasaus. Tilsett gressløk og grønnsaker i terninger og bland godt. Hell i muffinsformer smurt med Kikkoman ristet sesamolje og stek i ca 25 minutter.

Server dem varme med brød, rucola og Kikkoman Soyasaus og Kikkoman Kimchi Chili Sauce ved siden av.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.