Egg med tartarsaus

total tid 15 min.
15 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
6 
egg
150 g
naturell yoghurt
100 g
majones
50 g
syltet sopp
50 g
syltede agurker
2 ss
hakket gressløk
Næringsinnhold (per porsjon): 4228 kJ  /  1010 kcal

Tilberedning

Steg 1

Hardkok eggene (6 minutter), og skrell dem når de er avkjølt.

Steg 2

Bland yoghurten sammen med majones og soyasaus. Tilsett finhakket sopp, agurk og gressløk.

Steg 3

Rør om og server eggene med tartarsaus.

Oppskrifts-ID: 980

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Hardkok eggene (6 minutter), og skrell dem når de er avkjølt.

Bland yoghurten sammen med majones og soyasaus. Tilsett finhakket sopp, agurk og gressløk.

Rør om og server eggene med tartarsaus.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.