Brokkoli og blomkålsalat
Denne sprø salaten er et supert tilbehør til grillretter, men passer også utmerket som forrett eller som et lett mellommåltid.
Tilberedning
Steg 1
Del brokkolien og blomkålen i små buketter og blansjer i kokende saltvann. Avkjøl i isvann for å stoppe kokeprosessen. Legg grønnsakene i en stor bolle.
Steg 2
Skjær løken i tynne skiver og gulroten i staver. Legg dem sammen med resten av grønnsakene. Bland godt.
Steg 3
Bland Kikkoman Soyasaus, majones, honning, sitronsaft og raspet sitronskall i en annen bolle.
Steg 4
Hell dressingen på salaten. Rør alle ingrediensene forsiktig sammen.
Steg 5
Pynt salaten med ristede gresskarkjerner, hakket gressløk og sesamfrø.
Oppskrifts-ID: 1127
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer