Søk
Filter
Risotto med squash
Bookmark
299 av 323

Risotto med squash

Risotto med squash
Forberedelsestid: 35 min
1782 kJ / 426 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 300 g gul squash
  • 50 g smør
  • 250 g arborio-ris
  • 1,2 dl tørr hvitvin
  • 1 liter grønnsaksbuljong
  • 70 g parmesanost, revet
  • 1 ss Kikkoman Naturlig brygget soyasaus
  • 2 ss hakket persille
  • En klype pepper

Slik gjør du det

  1. Del squash i biter på ca. 1 cm. Smelt smøret i en stor panne på middels sterk varme. Tilsett squash og ris, rør rundt og stek til blandingen er blank.
     
  2. Hell vinen over og rør rundt til den fordamper. Tilsett deretter buljongen gradvis mens du rører av og til. La koke i 20 minutter.
     
  3. Tilsett til slutt revet parmesanost, soyasaus, persille og pepper. Bland sammen og server med en gang.

Brukte produkter i denne oppskriften

Forberedelsestid: 35 min
1782 kJ / 426 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 300 g gul squash
  • 50 g smør
  • 250 g arborio-ris
  • 1,2 dl tørr hvitvin
  • 1 liter grønnsaksbuljong
  • 70 g parmesanost, revet
  • 1 ss Kikkoman Naturlig brygget soyasaus
  • 2 ss hakket persille
  • En klype pepper