Fullkorns fruktcrumble
Fullkorns fruktcrumble

Fullkorns fruktcrumble

total tid 45 min.
15 min. tilberedningstid
30 min. koketid

Start dagen med det ultimate frokostløftet: fullkorns fruktcrumble! En søt og næringsrik miks av epler, bananer og bringebær stekt i en smakfull crumble av havre, mandelmel og lønnesirup – en uimotståelig kombinasjon.

Ingredienser

2 porsjoner
1 
eple
2 
bananer
150 g
bringebær
130 g
lettkokte havregryn
40 g
mandelmel
40 dl
maple syrup
0,4 dl
lønnesirup
40 g
kokosolje
1 ts
vaniljefrø
100 dl
vegan yogurt
Fersk mynte til serveringen
1 dl
vegansk yoghurt
Næringsinnhold (per porsjon):3.217 kJ / 769 kcal
37 gFett
15 gProtein
85 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

1  eple – 2  bananer – 150 g bringebær

Forvarm ovnen til 180 °C. Skjær eplet i terninger og bananene i skiver. Bland med bringebærene i en ildfast form.

Steg 2

130 g lettkokte havregryn – 40 g mandelmel – 40 dl maple syrup – 0,4 dl lønnesirup – 40 g kokosolje – 1 ts vaniljefrø – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt

Bland havregryn, mandelmel og vaniljefrø i en egen bolle. Tilsett kokosolje, lønnesirup og Kikkoman Soyasaus med Mindre Salt. Rør godt om til du får en crumblete tekstur.

Steg 3

100 dl vegan yogurt – 1 dl vegansk yoghurt – Fersk mynte til serveringen

Dryss den ferdige crumblen over frukten, sett i forvarmet ovn og stek i ca. 25-30 minutter til crumblen er crispy og frukten myk.
Garner med fersk mynte og server med vegansk yoghurt.

Tips:

Du kan bruke ulike typer frukt avhengig av sesong, for eksempel blåbær, kirsebær eller pærer.

Oppskrifts-ID: 1227

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

1 eple – 2 bananer – 150 g bringebær

Forvarm ovnen til 180 °C. Skjær eplet i terninger og bananene i skiver. Bland med bringebærene i en ildfast form.

130 g lettkokte havregryn – 40 g mandelmel – 40 dl maple syrup – 0,4 dl lønnesirup – 40 g kokosolje – 1 ts vaniljefrø – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt

Bland havregryn, mandelmel og vaniljefrø i en egen bolle. Tilsett kokosolje, lønnesirup og Kikkoman Soyasaus med Mindre Salt. Rør godt om til du får en crumblete tekstur.

100 dl vegan yogurt – 1 dl vegansk yoghurt – Fersk mynte til serveringen

Dryss den ferdige crumblen over frukten, sett i forvarmet ovn og stek i ca. 25-30 minutter til crumblen er crispy og frukten myk.
Garner med fersk mynte og server med vegansk yoghurt.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.