Fullkorns fruktcrumble
Start dagen med det ultimate frokostløftet: fullkorns fruktcrumble! En søt og næringsrik miks av epler, bananer og bringebær stekt i en smakfull crumble av havre, mandelmel og lønnesirup – en uimotståelig kombinasjon.
Tilberedning
Steg 1
1 eple – 2 bananer – 150 g bringebær
Forvarm ovnen til 180 °C. Skjær eplet i terninger og bananene i skiver. Bland med bringebærene i en ildfast form.
Steg 2
130 g lettkokte havregryn – 40 g mandelmel – 0,4 dl lønnesirup – 40 g kokosolje – 1 ts vaniljefrø – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt
Bland havregryn, mandelmel og vaniljefrø i en egen bolle. Tilsett kokosolje, lønnesirup og Kikkoman Soyasaus med Mindre Salt. Rør godt om til du får en crumblete tekstur.
Steg 3
1 dl vegansk yoghurt – Fersk mynte til serveringen
Dryss den ferdige crumblen over frukten, sett i forvarmet ovn og stek i ca. 25-30 minutter til crumblen er crispy og frukten myk.
Garner med fersk mynte og server med vegansk yoghurt.
Tips:
Du kan bruke ulike typer frukt avhengig av sesong, for eksempel blåbær, kirsebær eller pærer.
Oppskrifts-ID: 1227
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer