| Kategorier | Anvendelsesmuligheter | Resultater / fordeler | 
Kjøtt / Fjørfe  			ferdig  			ferdigmat  			kjølt/frosset  			Kjøtt | Kjølt eller frosset kjøtt (bearbeidet eller dypfryst) |   			- Maillard-reaksjon, naturlig fargestoff
 - holder kjøttet saftig og mørt
 - understreker den kraftige kjøttsmaken
 
  | 
| Kebab |   			- Maillard-reaksjon, naturlig bryggerihjelpemiddel
 - understreker den kraftige kjøttsmaken
 - karamellpreg sørger for grillaroma
 
  | 
| Tørket oksekjøtt (Beef Jerky) |   			- sørger for en nøttebrun farge
 - undertrykker uønsket lukt og fremhever behagelig duft
 - særlig mangesidig for nye smakskreasjoner
 
  | 
Kjøttsuppe  			Kjøttbuljong |   			- forsterker smaken av kjøttbuljong
 - optimerer smaksutviklingen
 - smaker som etter småkoking i flere timer
 - aromaforsterker for ekstra smakskomponenter
 
  | 
Kjøttboller  			Karbonadedeig |   			- Maillard-reaksjon
 - understreker den kraftige kjøttsmaken
 
  | 
| Skinker |   			- understreker den kraftige kjøttsmaken
 - saltredusert alternativ
 
  | 
| Fisk / Sjømat | Lakserogn |   			- undertrykker uønsket lukt
 - avbalansert smak
 - forlenger holdbarheten
 
  | 
| Marinert laks |   			- undertrykker uønsket lukt
 - avbalansert smak
 - forlenger holdbarheten
 
  | 
| Kjølt og frosset fisk/sjømat (krydret) |   			- undertrykker uønsket lukt
 
  | 
Asiatisk og andre  			lands kjøkken   			ferdigmat  			kjølt / frosset  			Kjøtt | Potetchips  			Krydderblanding for frosne potetchips |   			- saltredusert alternativ
 - særlig mangesidig for nye smakskreasjoner
 - smeltbar, understreker den fyldige smaken
 
  | 
Suppe  			Buljong |   			- optimerer smaksutviklingen
 - smaker som etter småkoking i flere timer
 - aromafremmer
 
  | 
| Salatdressing |   			- eksotisk smak
 - redusert syre
 - redusert syre/bakteriostatiske egenskaper
 
  | 
BBQ-saus  			Biffsaus |   			- mangesidig, eksotisk smak
 
  | 
| Dip for fjærferetter |   			 | 
| Wok-saus |   			- eksotisk smak
 - utvikler aromaer ved oppvarming
 
  |