Rispudding med sjokolade og bringebærsaus
Rispudding med sjokolade og bringebærsaus

Rispudding med sjokolade og bringebærsaus

total tid15 min.
10 min.tilberedningstid
5 min.koketid

Har du kokt ris til overs? Ikke kast det – disk opp med en herlig frokost isteden! Rispudding med sjokolade er kjempeenkelt å lage og smaker nydelig. Og som en vri kan du tilsette litt Kikkoman Naturlig Brygget Tamari Glutenfri Soyasaus for ekstra sødme

Ingredienser

2 porsjoner
1 ¼ dl
melk
2 ss
kakaopulver
1 ts
vaniljeekstrakt
160 g
kokt ris
1 
banan
1 ss
sukker
100 g
frosne bringebær
Ferske bringebær til garnityr
Mynteblader til garnityr
Næringsinnhold (per porsjon):1172 kJ / 280 kcal
4,1 gFett
8,2 gProtein
50 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

1 ¼ dl melk – 2 ss kakaopulver – 1 ts vaniljeekstrakt – 160 g kokt ris

Varm opp melken med kakao og vaniljeekstrakt. Tilsett risen og varm opp blandingen.

Steg 2

1  banan – 1 ss sukker – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Tamari Glutenfri Soyasaus

Tilsett banan, sukker og Kikkoman Glutenfri Soyasaus. Mos til en jevn pudding.

Steg 3

100 g frosne bringebær – 1 ss sukker –  ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Tamari Glutenfri Soyasaus

Ha bringebær, sukker og Kikkoman Glutenfri Soyasaus i en panne og varm opp til bringebærene begynner å falle sammen. Hell alt gjennom en sil og ta vare på sausen.

Steg 4

Ferske bringebær til garnityr – Mynteblader til garnityr

Ha puddingen i boller. Hell over bringebærsausen og garner med fersk mynte og bringebær.

Tips:

Du kan gjerne toppe puddingen med dine favorittfrukter, for eksempel jordbær, bjørnebær eller kirsebær. Kirsebær kan moses uten å sile sausen.

Oppskrifts-ID: 1223

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

1 ¼ dl melk – 2 ss kakaopulver – 1 ts vaniljeekstrakt – 160 g kokt ris

Varm opp melken med kakao og vaniljeekstrakt. Tilsett risen og varm opp blandingen.

1 banan – 1 ss sukker – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Tamari Glutenfri Soyasaus

Tilsett banan, sukker og Kikkoman Glutenfri Soyasaus. Mos til en jevn pudding.

100 g frosne bringebær – 1 ss sukker – ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Tamari Glutenfri Soyasaus

Ha bringebær, sukker og Kikkoman Glutenfri Soyasaus i en panne og varm opp til bringebærene begynner å falle sammen. Hell alt gjennom en sil og ta vare på sausen.

Ferske bringebær til garnityr – Mynteblader til garnityr

Ha puddingen i boller. Hell over bringebærsausen og garner med fersk mynte og bringebær.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.