Rispudding med sjokolade og bringebærsaus
Har du kokt ris til overs? Ikke kast det – disk opp med en herlig frokost isteden! Rispudding med sjokolade er kjempeenkelt å lage og smaker nydelig. Og som en vri kan du tilsette litt Kikkoman Naturlig Brygget Tamari Glutenfri Soyasaus for ekstra sødme
Tilberedning
Steg 1
1 ¼ dl melk – 2 ss kakaopulver – 1 ts vaniljeekstrakt – 160 g kokt ris
Varm opp melken med kakao og vaniljeekstrakt. Tilsett risen og varm opp blandingen.
Steg 2
1 banan – 1 ss sukker – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Tamari Glutenfri Soyasaus
Tilsett banan, sukker og Kikkoman Glutenfri Soyasaus. Mos til en jevn pudding.
Steg 3
100 g frosne bringebær – 1 ss sukker – ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Tamari Glutenfri Soyasaus
Ha bringebær, sukker og Kikkoman Glutenfri Soyasaus i en panne og varm opp til bringebærene begynner å falle sammen. Hell alt gjennom en sil og ta vare på sausen.
Steg 4
Ferske bringebær til garnityr – Mynteblader til garnityr
Ha puddingen i boller. Hell over bringebærsausen og garner med fersk mynte og bringebær.
Tips:
Du kan gjerne toppe puddingen med dine favorittfrukter, for eksempel jordbær, bjørnebær eller kirsebær. Kirsebær kan moses uten å sile sausen.
Oppskrifts-ID: 1223
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer