Ramen med røkt laks, søtpotet og aubergine

total tid 30 min.
10 min. tilberedningstid
20 min. koketid

En enkel og aromatisk ramen nudelsuppe med strimler av delikat røkelaks. Perfekt til sunn lunsj eller middag.

Ingredienser

2 porsjoner
250 g
søtpoteter (alternativt 200 g gresskarmasse)
150 g
aubergine
100 g
ramennudler (alternativ: f.eks. båndnudler)
5,4 dl
vann
100 g
røkt laks
2 ss
hakket persille
2 ½ 
vårløk
Næringsinnhold (per porsjon): 1957 kJ  /  468 kcal
13 g Fett
20,8 g Protein
67,4 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Del skrelte søtpoteter og aubergine i terninger, stek i oppvarmet olje i 5-10 minutter og smak til med soyasaus. Tilbered nudlene i henhold til anvisningen på pakken.

Steg 2

Kok ca. 5,4 dl vann i en kjele, bland med Ramen suppebase og fordel del i 2 boller. Tilsett de kokte nudlene.

Steg 3

Anrett søtpotet- og aubergineblandingen på toppen, pynt med røkelaks, persille og vårløkringer og server.

Oppskrifts-ID: 1106

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Del skrelte søtpoteter og aubergine i terninger, stek i oppvarmet olje i 5-10 minutter og smak til med soyasaus. Tilbered nudlene i henhold til anvisningen på pakken.

Kok ca. 5,4 dl vann i en kjele, bland med Ramen suppebase og fordel del i 2 boller. Tilsett de kokte nudlene.

Anrett søtpotet- og aubergineblandingen på toppen, pynt med røkelaks, persille og vårløkringer og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.