Grønnsaker med ponzumajones

total tid 55 min.
20 min. tilberedningstid
15 min. marineringstid
20 min. koketid

Ponzukrydret majones er et supert tilbehør til grillede grønnsaker, men også perfekt til salater og smørbrød. I denne oppskriften kan du bruke de grønnsakene du ønsker.

Ingredienser

2 porsjoner
1 
middels stor squash
1 
liten aubergine
2 
fedd hvitløk
1 
rød paprika
2 
poteter
1 
rødløk
3 ss
olivenolje

Ponzumajones

8 ss
majones
1 
kvist fersk rosmarin
pepper til smak
3 
fedd hvitløk
Næringsinnhold (per porsjon): 3280 kJ  /  784 kcal
61 g Fett
12 g Protein
50,5 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skjær squashen og auberginen i skiver. Skjær paprikaen i store biter. Del potetene i fire. Skjær rødløken i tykke skiver.

Steg 2

Ha olivenolje i en liten bolle sammen med 2 fedd hvitløk knust i hvitløkspresse. Tilsett soyasaus og rør om.

Steg 3

Legg grønnsakene i marinaden og la stå  i 15 minutter.

Steg 4

Hell Kikkoman Ponzu Sitron i en stor bolle. Tilsett majones, hakket rosmarin og hvitløk knust i hvitløkspresse. Smak til med pepper og Kikkoman Soyasaus og rør godt om.

Steg 5

Legg grønnsakene på en forvarmet grill og stek dem på middels høy temperatur i ca. 7-10 minutter. Vend grønnsakene for jevn steking. Potetene kan trenge lengre tid på grillen (15-20 minutter avhengig av størrelsen på bitene). Grill til grønnsakene er myke.

Steg 6

Anrett de grillede grønnsakene på en tallerken.

Steg 7

Server med ponzumajones.

Oppskrifts-ID: 1120

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær squashen og auberginen i skiver. Skjær paprikaen i store biter. Del potetene i fire. Skjær rødløken i tykke skiver.

Ha olivenolje i en liten bolle sammen med 2 fedd hvitløk knust i hvitløkspresse. Tilsett soyasaus og rør om.

Legg grønnsakene i marinaden og la stå  i 15 minutter.

Hell Kikkoman Ponzu Sitron i en stor bolle. Tilsett majones, hakket rosmarin og hvitløk knust i hvitløkspresse. Smak til med pepper og Kikkoman Soyasaus og rør godt om.

Legg grønnsakene på en forvarmet grill og stek dem på middels høy temperatur i ca. 7-10 minutter. Vend grønnsakene for jevn steking. Potetene kan trenge lengre tid på grillen (15-20 minutter avhengig av størrelsen på bitene). Grill til grønnsakene er myke.

Anrett de grillede grønnsakene på en tallerken.

Server med ponzumajones.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.