Grønnsaker med ponzumajones
Ponzukrydret majones er et supert tilbehør til grillede grønnsaker, men også perfekt til salater og smørbrød. I denne oppskriften kan du bruke de grønnsakene du ønsker.
Tilberedning
Steg 1
Skjær squashen og auberginen i skiver. Skjær paprikaen i store biter. Del potetene i fire. Skjær rødløken i tykke skiver.
Steg 2
Ha olivenolje i en liten bolle sammen med 2 fedd hvitløk knust i hvitløkspresse. Tilsett soyasaus og rør om.
Steg 3
Legg grønnsakene i marinaden og la stå i 15 minutter.
Steg 4
Hell Kikkoman Ponzu Sitron i en stor bolle. Tilsett majones, hakket rosmarin og hvitløk knust i hvitløkspresse. Smak til med pepper og Kikkoman Soyasaus og rør godt om.
Steg 5
Legg grønnsakene på en forvarmet grill og stek dem på middels høy temperatur i ca. 7-10 minutter. Vend grønnsakene for jevn steking. Potetene kan trenge lengre tid på grillen (15-20 minutter avhengig av størrelsen på bitene). Grill til grønnsakene er myke.
Steg 6
Anrett de grillede grønnsakene på en tallerken.
Steg 7
Server med ponzumajones.
Oppskrifts-ID: 1120
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer