Søk
Filter
Gresskar og tofu-gryte
Bookmark
198 av 323

Gresskar og tofu-gryte

Gresskar og tofu-gryte
Forberedelsestid: 50 min
728 kJ / 174 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 300 g gresskar
  • 1 rød paprika
  • 1 grønn paprika
  • 200 g røkt tofu
  • 1 løk
  • 2 ss rapsolje
  • 1 fedd knust hvitløk
  • 0,5 ts malt spisskumen
  • 0,5 ts malt koriander
  • 0,5 ts malt gurkemeie
  • 3 dl vann
  • 400 g hakkede tomater
  • 1,5 ss Kikkoman Naturlig brygget soyasaus
  • 1 ss hakket persille

Slik gjør du det

  1. Del opp gresskar, paprika og tofu i biter. Skjær løken i strimler. Vend løken inn i oljen. Tilsett deretter krydder, resten av grønnsakene, tofu og hvitløk.
     
  2. Stek alt sammen i en stekepanne på middels sterk varme i omtrent 10 minutter. Tilsett vann, hakkede tomater og soyasaus. Kok under lokk i ca. 30 minutter og rør av og til.
     
  3. Dryss over finhakket persille før servering.

Brukte produkter i denne oppskriften

Forberedelsestid: 50 min
728 kJ / 174 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 300 g gresskar
  • 1 rød paprika
  • 1 grønn paprika
  • 200 g røkt tofu
  • 1 løk
  • 2 ss rapsolje
  • 1 fedd knust hvitløk
  • 0,5 ts malt spisskumen
  • 0,5 ts malt koriander
  • 0,5 ts malt gurkemeie
  • 3 dl vann
  • 400 g hakkede tomater
  • 1,5 ss Kikkoman Naturlig brygget soyasaus
  • 1 ss hakket persille