Gresskar og tofu-gryte

total tid 50 min.
50 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
300 g
gresskar
2 ss
rapsolje
80 g
løk
250 g
rød paprika
150 g
grønn paprika
1 
fedd knust hvitløk
200 g
røkt tofu
 ½ ts
malt spisskumen
 ½ ts
malt koriander
 ½ ts
malt gurkemeie
500 g
hakkede tomater
3 dl
vann
1 ss
hakket persille
Næringsinnhold (per porsjon): 728 kJ  /  174 kcal

Tilberedning

Steg 1

Del opp gresskar, paprika og tofu i biter. Skjær løken i strimler. Vend løken inn i oljen. Tilsett deretter krydder, resten av grønnsakene, tofu og hvitløk.

Steg 2

Stek alt sammen i en stekepanne på middels sterk varme i omtrent 10 minutter. Tilsett vann, hakkede tomater og Kikkoman Soyasaus. Kok under lokk i ca. 30 minutter og rør av og til.

Steg 3

Dryss over finhakket persille før servering.

Oppskrifts-ID: 917

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Del opp gresskar, paprika og tofu i biter. Skjær løken i strimler. Vend løken inn i oljen. Tilsett deretter krydder, resten av grønnsakene, tofu og hvitløk.

Stek alt sammen i en stekepanne på middels sterk varme i omtrent 10 minutter. Tilsett vann, hakkede tomater og Kikkoman Soyasaus. Kok under lokk i ca. 30 minutter og rør av og til.

Dryss over finhakket persille før servering.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.