
Eggemuffins med grønnsaker
Disse enkle eggemuffinsene er perfekte til frokost eller brunsj, og en fin måte å få barna til å spise grønnsaker på.

Ingredienser for 2 porsjon(er)
• 4 egg
• 1 ss tykk gresk yoghurt
• 2 ss speltmel
• 1/4 ts bakepulver
• 2 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
• 1 ss hakket gressløk
• 100 g squash
• 100 g paprika
Til servering:
• 1 ts Kikkoman ristet sesamolje
• 4 skiver surdeigsbrød
• 50 g rucola
• 2 ss Kikkoman Kimchi krydret chilisaus
• 2 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
Slik gjør du det
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Pisk egg med yoghurt, mel, bakepulver og Kikkoman naturlig brygget soyasaus. Tilsett gressløk og grønnsaker i terninger og bland godt. Hell i muffinsformer smurt med Kikkoman ristet sesamolje og stek i ca 25 minutter.
- Server dem varme med brød, rucola og Kikkoman soyasaus og Kikkoman kimchisaus ved siden av.
Brukte produkter i denne oppskriften
Ingredienser for 2 porsjon(er)
• 4 egg
• 1 ss tykk gresk yoghurt
• 2 ss speltmel
• 1/4 ts bakepulver
• 2 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
• 1 ss hakket gressløk
• 100 g squash
• 100 g paprika
Til servering:
• 1 ts Kikkoman ristet sesamolje
• 4 skiver surdeigsbrød
• 50 g rucola
• 2 ss Kikkoman Kimchi krydret chilisaus
• 2 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus