Søk
Filter
Eggemuffins med grønnsaker
Bookmark
47 av 453

Eggemuffins med grønnsaker

Disse enkle eggemuffinsene er perfekte til frokost eller brunsj, og en fin måte å få barna til å spise grønnsaker på.

Eggemuffins med grønnsaker
Total tid 40 min
Forberedelsestid: 15 min
Matlagingstid 25 min
1945 kJ / 465 kcal
Fett: 27,9 g
Protein: 26,5 g
Karbohydrat: 49 g

Ingredienser for 2 porsjon(er)

• 4 egg
• 1 ss tykk gresk yoghurt
• 2 ss speltmel
• 1/4 ts bakepulver
• 2 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
• 1 ss hakket gressløk
• 100 g squash
• 100 g paprika 

Til servering:

• 1 ts Kikkoman ristet sesamolje
• 4 skiver surdeigsbrød
• 50 g rucola
• 2 ss Kikkoman Kimchi krydret chilisaus
• 2 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus

Slik gjør du det

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Pisk egg med yoghurt, mel, bakepulver og Kikkoman naturlig brygget soyasaus. Tilsett gressløk og grønnsaker i terninger og bland godt. Hell i muffinsformer smurt med Kikkoman ristet sesamolje og stek i ca 25 minutter.
  3. Server dem varme med brød, rucola og Kikkoman soyasaus og Kikkoman kimchisaus ved siden av.
Total tid 40 min
Forberedelsestid: 15 min
Matlagingstid 25 min
1945 kJ / 465 kcal
Fett: 27,9 g
Protein: 26,5 g
Karbohydrat: 49 g

Ingredienser for 2 porsjon(er)

• 4 egg
• 1 ss tykk gresk yoghurt
• 2 ss speltmel
• 1/4 ts bakepulver
• 2 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
• 1 ss hakket gressløk
• 100 g squash
• 100 g paprika 

Til servering:

• 1 ts Kikkoman ristet sesamolje
• 4 skiver surdeigsbrød
• 50 g rucola
• 2 ss Kikkoman Kimchi krydret chilisaus
• 2 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus