Amaranth-salat med østerssopp og posjerte egg

total tid 35 min.
10 min. tilberedningstid
25 min. koketid

Denne salaten er en nydelig kombinasjon av krydret østerssopp og posjert egg, servert med selleri, ruccula og kokt amaranth. En deilig vegetarlunsj eller middag.

Ingredienser

2 porsjoner
100 g
amaranth
40 g
ruccula
100 g
selleristang
1 ss
olivenolje
2 
egg
 ½ ts
eplesidereddik
1 ts
finhakket chili
 ½ ts
paprikapulver
150 g
østerssopp
1 ss
finhakket chili
2 ss
finhakket gressløk
1 ss
finhakket persille
2 ss
olivenolje
Næringsinnhold (per porsjon): 2106 kJ  /  503 kcal
28,9 g Fett
18 g Protein
39,9 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Tilbered amaranth etter anvisning på pakken.

Steg 2

Del selleristang i ½ cm skiver. Legg i en bolle sammen med ruccula og olivenolje.

Steg 3

Rens østerssoppen og vend den inn i en blanding av Kikkoman Soyasaus, chili og urter. Stek raskt i en stekepanne med litt olivenolje.

Steg 4

Posjer eggene i 2,5 minutter. Topp de posjerte eggene med litt finhakket chili og paprikapulver.

Steg 5

Server amaranth med østerssopp, grønnsaker og posjerte egg.

Oppskrifts-ID: 1048

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Tilbered amaranth etter anvisning på pakken.

Del selleristang i ½ cm skiver. Legg i en bolle sammen med ruccula og olivenolje.

Rens østerssoppen og vend den inn i en blanding av Kikkoman Soyasaus, chili og urter. Stek raskt i en stekepanne med litt olivenolje.

Posjer eggene i 2,5 minutter. Topp de posjerte eggene med litt finhakket chili og paprikapulver.

Server amaranth med østerssopp, grønnsaker og posjerte egg.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.