Wokstekte brekkbønner
Stekte brekkbønner med hvitløk og ingefær i Kikkoman Soyasaus, tilsatt Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk.
Tilberedning
Steg 1
200 g brekkbønner – 100 g pak choi – 5 dl vann – 1 ts salt
Vask og rengjør brekkbønnene. Gi vannet et oppkok, tilsett salt og kok brekkbønnene til de er al dente. Ha bønnene oppi en sil og skyll dem i kaldt vann. Skjær pak choi i 4 deler.
Steg 2
1 sjallotløk – 1 stykke ingefær (ca. 1,5 cm) – 3 ½ fedd hvitløk – 2 ½ ss olje
Finhakk sjalottløk, ingefær og hvitløk. Hell oljen i en panne og sauter grønnsakene i ca. 1 minutt. Tilsett brekkbønnene og stek i 3-4 minutter. Tilsett pak choi.
Steg 3
1 ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 2 ss Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk – 1 ts ristede peanøtter – 1 ss vårløk (hakket)
Krydre med Kikkoman Soyasaus og Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk. Tilsett peanøttene og bland godt. Anrett den ferdige retten på en tallerken og garner med hakket vårløk.
Oppskrifts-ID: 1216
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer