Wokstekte brekkbønner

5 1 vurderinger
total tid 15 min.
10 min. tilberedningstid
5 min. koketid

Stekte brekkbønner med hvitløk og ingefær i Kikkoman Soyasaus, tilsatt Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk.

Ingredienser

2 porsjoner
200 g
brekkbønner
100 g
pak choi
5 dl
vann
1 ts
salt
1 
sjallotløk
1 stykke
ingefær (ca. 1,5 cm)
3 ½ 
fedd hvitløk
2 ½ ss
olje
1 ts
ristede peanøtter
1 ss
vårløk (hakket)
Næringsinnhold (per porsjon): 1277 kJ  /  305 kcal
18,3 g Fett
6,2 g Protein
34,0 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

200 g brekkbønner – 100 g pak choi – 5 dl vann – 1 ts salt

Vask og rengjør brekkbønnene. Gi vannet et oppkok, tilsett salt og kok brekkbønnene til de er al dente. Ha bønnene oppi en sil og skyll dem i kaldt vann. Skjær pak choi i 4 deler.

Steg 2

1  sjallotløk – 1 stykke ingefær (ca. 1,5 cm) – 3 ½  fedd hvitløk – 2 ½ ss olje

Finhakk sjalottløk, ingefær og hvitløk. Hell oljen i en panne og sauter grønnsakene i ca. 1 minutt. Tilsett brekkbønnene og stek i 3-4 minutter. Tilsett pak choi.

Steg 3

1 ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus2 ss Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk1 ts ristede peanøtter – 1 ss vårløk (hakket)

Krydre med Kikkoman Soyasaus og Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk. Tilsett peanøttene og bland godt. Anrett den ferdige retten på en tallerken og garner med hakket vårløk.

Oppskrifts-ID: 1216

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

200 g brekkbønner – 100 g pak choi – 5 dl vann – 1 ts salt

Vask og rengjør brekkbønnene. Gi vannet et oppkok, tilsett salt og kok brekkbønnene til de er al dente. Ha bønnene oppi en sil og skyll dem i kaldt vann. Skjær pak choi i 4 deler.

1  sjallotløk – 1 stykke ingefær (ca. 1,5 cm) – 3 ½  fedd hvitløk – 2 ½ ss olje

Finhakk sjalottløk, ingefær og hvitløk. Hell oljen i en panne og sauter grønnsakene i ca. 1 minutt. Tilsett brekkbønnene og stek i 3-4 minutter. Tilsett pak choi.

1 ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus2 ss Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk1 ts ristede peanøtter – 1 ss vårløk (hakket)

Krydre med Kikkoman Soyasaus og Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk. Tilsett peanøttene og bland godt. Anrett den ferdige retten på en tallerken og garner med hakket vårløk.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.