Tofu nudelsuppe
Tilberedning
Steg 1
Rens soppen, kok opp buljongen, tilsett sopp og kombu og la det småkoke under lokk i ca. 15 minutter. La det trekke i ca. 30 til ved romtemperatur. Fjern sopp og kombu, sett soppen til side.
Steg 2
Kutt tofuen i terninger og vend dem i mel. Skrell og press hvitløken, vask spinaten grundig og tørk den i slynge. Varm opp olje i en panne, stek tofuen gyllenbrun over det hele i den og ta den ut. Stek hvitløken og spinaten i stekesjyen i 2–3 minutter, tilsett teriyaki-saus og rør den forsiktig inn.
Steg 3
Kok nudlene som angitt på pakken. Vask spirene grundig. Anrett nudler, sopp, tofu, spinat og spirer i skåler, kok opp buljongen på ny, hell den i skålene og server tofu nudelsuppe.
Oppskrifts-ID: 158
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer