Tex-Mex kjøttboller med aprikos chilli chutney
Disse spicy kjøttbollene er enkle å lage og egner seg veldig godt som snack du kan servere på fest. Server med deilig fruktig aprikos chutney ved siden av.
Ingredienser
Til aprikos chilli chutney
Til Tex-Mex kjøttbollene
Tilberedning
Steg 1
Til aprikoschutneyen, finhakk begge typene med aprikos, sjalottløken og hvitløken. Riv ingefæren.
Steg 2
Kok opp alt sammen med de andre chutneyingrediensene og la småkoke uten lokk i omtrent 10 minutter, tilsett litt vann om nødvendig; chutneyen skal være tykk (bland litt om nødvendig).
Steg 3
Til kjøttbollene, finhakk hvitløken med cashewsnøttene og bland begge med de resterende ingrediensene til kjøttbollene.
Steg 4
Form 10-12 kjøttboller av kjøttblandingen, stek i oppvarmet olje i 10-12 minutter og server med aprikos chilli chutneyen.
Tips
Tortillachips er deilig sammen med denne.
Fest kjøttbollene på små spidd for servering.
Oppskrifts-ID: 1055
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer