Teriyakitårn av søtpotet
Teriyakitårn av søtpotet

Teriyakitårn av søtpotet

total tid45 min.
20 min.tilberedningstid
25 min.koketid

Smakfulle teriyakitårn laget av søtpotet, sprø bacon, squash, smeltet goudaost og glasur av aromatisk Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus med Honning. Servert med en kremete soyadipp er denne snacksen perfekt for enhver anledning, særlig når du er på farten.

Ingredienser

4 porsjoner
1 ss
vegetabilsk olje
300 g
søtpoteter
200 g
squash
100 g
baconskiver
100 g
revet goudaost
80 g
kremost
1 ss
majones
1 ss
nyhakket timian
Nykvernet pepper
Næringsinnhold (per porsjon):1824 kJ / 437 kcal
27 gFett
15,5 gProtein
30 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

1 ss vegetabilsk olje – 300 g søtpoteter – 200 g squash – 4 ss Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus med Honning100 g baconskiver – 100 g revet goudaost

Forvarm ovnen til 180 °C og smør inn en muffinsform med olje. Skrell søtpotetene og skjær både dem og squashen i tynne skiver. Pensle dem med Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning. Skjær baconskivene i biter. Legg søtpoteter, squash, bacon og goudaost lagvis i muffinsformen og stek i ca. 25 minutter.

Steg 2

80 g kremost – 1 ss majones – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Rør alle ingrediensene sammen til en dipp.

Steg 3

1 ss nyhakket timian – Nykvernet pepper

Ta søtpotet-tårnene ut av formen og stabiliser dem med tapas pinner. Dryss over timian og pepper og server med dippen.

Oppskrifts-ID: 1287

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

1 ss vegetabilsk olje – 300 g søtpoteter – 200 g squash – 4 ss Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus med Honning100 g baconskiver – 100 g revet goudaost

Forvarm ovnen til 180 °C og smør inn en muffinsform med olje. Skrell søtpotetene og skjær både dem og squashen i tynne skiver. Pensle dem med Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning. Skjær baconskivene i biter. Legg søtpoteter, squash, bacon og goudaost lagvis i muffinsformen og stek i ca. 25 minutter.

80 g kremost – 1 ss majones – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Rør alle ingrediensene sammen til en dipp.

1 ss nyhakket timian – Nykvernet pepper

Ta søtpotet-tårnene ut av formen og stabiliser dem med tapas pinner. Dryss over timian og pepper og server med dippen.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.