Teriyakitårn av søtpotet
Smakfulle teriyakitårn laget av søtpotet, sprø bacon, squash, smeltet goudaost og glasur av aromatisk Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus med Honning. Servert med en kremete soyadipp er denne snacksen perfekt for enhver anledning, særlig når du er på farten.
Tilberedning
Steg 1
1 ss vegetabilsk olje – 300 g søtpoteter – 200 g squash – 4 ss Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus med Honning – 100 g baconskiver – 100 g revet goudaost
Forvarm ovnen til 180 °C og smør inn en muffinsform med olje. Skrell søtpotetene og skjær både dem og squashen i tynne skiver. Pensle dem med Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning. Skjær baconskivene i biter. Legg søtpoteter, squash, bacon og goudaost lagvis i muffinsformen og stek i ca. 25 minutter.
Steg 2
80 g kremost – 1 ss majones – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Rør alle ingrediensene sammen til en dipp.
Steg 3
1 ss nyhakket timian – Nykvernet pepper
Ta søtpotet-tårnene ut av formen og stabiliser dem med tapas pinner. Dryss over timian og pepper og server med dippen.
Oppskrifts-ID: 1287
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer