

Tahinimajonesdipp med fylte agurkbåter
Sett seil med disse lekre godbitene! Agurkbåter som bugner av ost, asparges og røkelaks sørger for en lett, forfriskende crunch, mens tahinimajonesen tilsetter den perfekte nøttesmaken.
Ingredienser
Tahinimajonesdipp:
Agurkbåter:
Tilberedning
Steg 1

3 ss majones – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ss tahini – 1 ss sitronsaft – 1 ts sitronskall – 1 ts tabascosaus – 1 ts tørket timian – 1 ts svarte sesamfrø – 1 ss hakkede peanøtter
Bland alle ingrediensene til dippen godt og la stå i kjøleskapet.
Steg 2

2 lange agurker – 140 g kremost – 1 ss hakket persille – 1 ss hakket gressløk – 1 ss sitronskall – ½ ts svart pepper
Del agurkene i to på langs og skrap ut frøene med skje. Bland kremosten med urter, sitronskall og svart pepper. Fyll agurkdelene med blandingen.
Steg 3

½ bunt asparges – 1 ts olivenolje – 50 g røkelaks i skiver – 1 ts dill
Skjær aspargesen i mindre biter og stek den i olivenolje. Legg bitene på den ene fylte agurkdelen. På den andre delen legger du røkelaksbitene og tilsetter til slutt dillen. Server med tahinimajonesdippen.
Oppskrifts-ID: 1253
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer