Spinatsalat med sprø grønnsaker og sesam- og peanøttdressing
total tid14 min.
2 min.tilberedningstid
10 min.marineringstid
2 min.koketid
Denne enkle vegetarsalaten kombinerer mild babyspinat med rå gulrot og reddik i en nøtteaktig dressing.
Næringsinnhold (per porsjon):1193 kJ / 285 kcal
23,3 gFett
8,2 gProtein
10 gKarbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Ha ingrediensene til dressingen oppi en liten beholder med lokk, skru på lokket og rist godt til innholdet blandes.
Steg 2
Vask spinaten og legg den i en bolle. Skrell og skjær reddik og gulrot i tynne staver. Finhakk gressløken og ha den sammen med grønnsakene.
Steg 3
Rist sesamfrø og peanøtter i en tørr panne, tilsett paprikapulver. Bland dette oppi salaten og hell over dressingen rett før servering.
Oppskrifts-ID: 1138
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer