

Spinatsalat med sprø grønnsaker og sesam- og peanøttdressing
total tid
14 min.
2 min.
tilberedningstid
10 min.
marineringstid
2 min.
koketid
Denne enkle vegetarsalaten kombinerer mild babyspinat med rå gulrot og reddik i en nøtteaktig dressing.
Næringsinnhold (per porsjon):
1193 kJ
/
285 kcal
23,3 g
Fett
8,2 g
Protein
10 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Ha ingrediensene til dressingen oppi en liten beholder med lokk, skru på lokket og rist godt til innholdet blandes.
Steg 2
Vask spinaten og legg den i en bolle. Skrell og skjær reddik og gulrot i tynne staver. Finhakk gressløken og ha den sammen med grønnsakene.
Steg 3
Rist sesamfrø og peanøtter i en tørr panne, tilsett paprikapulver. Bland dette oppi salaten og hell over dressingen rett før servering.
Oppskrifts-ID: 1138
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer