

Spicy panko reke-spyd med kremet edamame dipp
Crispy reker i spicy panko breadcrums, tredd på spyd og servert med en kremet dipp av edamame, koriander og crème fraîche. Sjømat Tex-Mex heaven!
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1
Kok edamamen, hell av vannet, la avkjøle litt, mal den opp til pure sammen med koriander, crème fraiche, lime juice og 3-4 ts Kikkoman Soyasaus og krydre med pepper.
Steg 2
Pisk eggene med chilien og 2 ts Kikkoman Soyasaus.
Steg 3
Bland maismelet, melet og bakepulveret. Dypp rekene først i melet og bakepulverblandingen, deretter i egget, deretter i Kikkoman Panko og frityrstek i varmet olje helt til de blir crispy, i omtrent 5 minutter.
Steg 4
Tre 2 reker og 1 laurbær på hvert av spiddene og server med edamame dippen.
Tips:
Du kan servere rekene på sitrongress eller rosmaringreiner istedenfor å bruke spyd.
Natchos er helt utrolig godt til dette.
Oppskrifts-ID: 1057
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer