Søtpotetkremdipp med soyasaus
Tilberedning
Steg 1
Vask søtpoteter, skjær dem i ca. 1,5 cm tykke skiver og legg skivene ved siden av hverandre på en tallerken. Dekk til med plastfolie og kok i mikrobølgeovn på 600 watt i ca. 3-4 minutter.
Steg 2
Ta ut tallerkenen, la søtpotetene avkjøles et par minutter under folie, skrell dem og skjær dem i grove terninger.
Steg 3
Kok opp hvitvin, farris og brunt sukker i en liten gryte. Når sukkeret har løst seg opp, tilsetter du soyasausen og avkjøler blandingen.
Steg 4
Legg søtpotetterningene, den kokte aromablandingen, cayennepepper og sesamolje i en mikser og bland sammen.
Steg 5
Hell rømme/pisket fløte over i en bolle, tilsett søtpotetdippen i bollen og server.
Tips
Søtpotetkremdippen passer godt til for eksempel:
tortilla-chips, grissini, crackers, toastbrød skåret i strimler
Oppskrifts-ID: 138
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer