

Søt honning- og pærechutney
Tilberedning
Steg 1
Skjær pærene i store terninger og melonen i små terninger. Hakk løken fint. Legg alt i en kasserolle og tilsett sukker, eddik og 150 ml Kikkoman naturlig brygget soyasaus med 43 % mindre salt. Rør sammen og småkok til løken er mør (30 minutter - 1 time), tilsett eventuelt litt vann.
Steg 2
Fyll varm chutney i rene, tørre glass, lukk dem med pakningen og dekselet, og sett dem inn i den forvarmede ovnen. Steriliser ca. 30 minutter ved 120°. La glassene avkjøles over natten. Ikke snu dem.
Steg 3
Server som søtt følge til ost eller stekt eller grillet fisk, og som ferdig brødpålegg.
Oppskrifts-ID: 469
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer