Sitronrisotto med asparges og sprøstekt tilapia
Utsøkt kremete risotto med et hint av syrlig sitron. Smaker herlig med asparges og sprøstekt tilapia.
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1
Skjær fisken i 4 mindre stykker. Ha 2 ss Kikkoman Ponzu Sitron og ½ ss olivenolje i en bolle. Tilsett fiskestykkene og dryss over hvitløksgranulat. Rør om. La stå i kjøleskapet i 60 minutter.
Steg 2
Kok grønnsakskraft og vann i en kasserolle. Skru ned varmen og la den stå på lav varme.
Steg 3
Finhakk løken. Skyll aspargesen og knekk av den trevlete delen. Skjær av de myke spissene og skjær resten av stilkene i skiver.
Steg 4
Varm 2 ½ ss olivenolje i en stekepanne og brun løken. Tilsett risen og fres den til den blir blank. Tilsett vinen. Når vinen fordamper, tilsett 1 liten øse varm kraft og 1 ss Kikkoman Ponzu Sitron. Når kraften har fordampet, tilsett en ny øse med kraft (gjenta til kraften er oppbrukt). 2 minutter før koketiden er omme, tilsetter du hakket asparges, raspet sitronskall og sitronsaft, samt parmesan og kremost.
Steg 5
I mellomtiden, varm opp ½ ss olivenolje i en separat panne og stek den marinerte fisken på begge sider.
Steg 6
Smelt smøret i en separat stekepanne og fres aspargesspissene. Etter 2 minutter tilsetter du 1 ss Kikkoman Ponzu Sitron. Stek kort.
Steg 7
Fordel risottoen på tallerkener og server pyntet med aspargesspisser og stekt fisk.
Oppskrifts-ID: 1147
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer