![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/2/a/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Mobile_Header_01415c47da.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_7f6137e576.webp)
Salat med gulrot, ingefær og macadamia
Denne salaten med gulrot og ingefær er frisk og full av smak og krønsj. Kikkoman Ponzu Yuzu gir et hint av sitrus, mens macadamianøtter og edamame sørger for tekstur og næringsverdi. Perfekt som et lett mellommåltid eller som tilbehør til asiatisk mat.
Tilberedning
Steg 1

5 store gulrøtter – 3 ss Kikkoman Ponzu - en blanding av soyasaus, eddik og yuzujuice – 2 ss Kikkoman ristet Sesamolje – ½ ts gurkemeie – 1 ts raspet ingefær
Skrell gulrøttene og høvl dem til tynne bånd. Bland med Kikkoman Ponzu Yuzu, Kikkoman Sesamolje, gurkemeie og raspet ingefær. La stå i 10 minutter.
Steg 2

200 g kokt edamame – 1 bunt fersk koriander – 80 g macadamianøtter
Bland de marinerte gulrøttene med edamamebønner, fersk koriander og macadamianøtter.
Oppskrifts-ID: 1577
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer










![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)








