

Rucolasalat med melon og prosciutto
Denne sommersalaten kombinerer søt melon med kremete gorgonzola, smakfull prosciutto og pikant rucola. En dressing med olivenolje, honning og Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt sørger for umami. Perfekt som en lett lunsj eller en stilig appetittvekker.
Tilberedning
Steg 1

1 moden melon
Del melonen i to og skrap ut frøene. Bruk et melonjern for å lage kuler av fruktkjøttet eller skjær i terninger. Legg melonen i en bolle.
Steg 2

100 g gorgonzola – 100 g prosciutto crudo – 30 g rucola
Skjær gorgonzolaen i stykker og riv prosciuttoen i mindre biter. Vask og tørk rucolaen. Ha alt oppi bollen med melonen og rør forsiktig om så alt blandes.
Steg 3

2 ss olivenolje – 1 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt – 1 ss balsamicoeddik – 1 ts honning – 1 klype pepper – 1 ss balsamicoglasur
Bland olivenolje, Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt, eddik, honning og pepper i en liten bolle. Hell dressingen over salaten og rør om på nytt. Server salaten i de uthulte melonhalvdelene og ringle over balsamicoglasur.
Oppskrifts-ID: 1579
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer


![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)






![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)








