

Sunn grønnkålsalat med chili og mandler
total tid
12 min.
10 min. tilberedningstid
2 min. koketid
Denne vegetariske grønnkålsalaten med paprika og agurk servert med soya- og honningdressing er veldig enkel å lage og svært næringsrik! Fersk chili i skiver gir salaten et spicy kick.
Næringsinnhold (per porsjon):
1.352 kJ / 323 kcal23,5 gFett
8,2 gProtein
18 gKarbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Skjær den rensede grønnkålen i små biter. Skjær paprikaen i tynne skiver, skjær agurken i staver, og skjær chilien i skiver. Bland alle grønnsakene i en bolle.
Steg 2
Rist mandelflakene i en tørr panne og ha dem sammen med grønnsakene.
Steg 3
Ha alle ingrediensene til dressingen i en liten beholder med lokk. Skru på lokket og rist godt til alle ingrediensene blandes. Hell over salaten like før servering.
Oppskrifts-ID: 1136
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer





















