

Salat med couscous, edamame og wakame
Saftige grønnsaker, kremete avokado, edamame og lekker wakame med couscous i en lett honning- og limedressing laget med Kikkoman Pokesaus. Peanøtter, spirer og svarte sesamfrø sørger for intens smak og ekstra krønsj i denne forfriskende salaten.
Ingredienser
Salat:
Dressing:
Dessuten:
Tilberedning
Steg 1

6 g tørket wakame – 60 g gulrot – 70 g fersk agurk – 70 g avokado – ½ ss limesaft – 150 g kokt perlecouscous – 80 g kokte edamamebønner – 2 ss hakket vårløk med grønne topper – 15 g mungbønnespirer
Bløtlegg wakame i lunkent vann i ca. 10 minutter. Skrell og grovrasp gulroten. Høvl agurken i tynne bånd. Skrell og skjær opp avokadoen, hell deretter over ½ spiseskje limesaft. Ha grønnsaker, avsilt wakame, edamame, vårløk og spirer oppi couscousen og bland godt.
Steg 2

2 ss Kikkoman Saus For Poke Bowl Basert På Soyasaus Og Sesamolje – ½ ss limesaft – 1 ss Kikkoman ristet Sesamolje – 1 ts honning
Bland Kikkoman Pokesaus, ½ spiseskje limesaft, Kikkoman Sesamolje og honning i en bolle. Hell dressingen over salaten og vend inn så alt blir jevnt dekket.
Steg 3

15 g usaltede peanøtter – 2 ts svarte sesamfrø – 2 g chilitråder
Rist peanøttene i en tørr panne og la dem avkjøles. Dryss peanøtter og svarte sesamfrø over salaten, garner deretter med chilitråder.
Tips
Du kan erstatte perlecouscous med hurtigkort couscous. Kokt edamame kan også erstattes av edamame på boks.
Oppskrifts-ID: 1581
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer



![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)






![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)








