

Avokado- og bønnesalat med druer
Søte druer, kremete avokado og møre bondebønner møter sprø valnøtter i denne spenstige sommersalaten, avrundet med intens chimichurrisaus – smaker nydelig alene eller som tilbehør til lunsj eller grillmat.
Tilberedning
Steg 1

300 g bondebønner – 1 avokado
Kok bondebønnene kort til de er møre, men fortsatt faste, og deretter skrell dem. Skjær opp avokadoen.
Steg 2

300 g røde druer – 50 g valnøtter – 100 g vårsalat – ½ bunt fersk mynte – ½ bunt fersk persille – 1 kvist fersk oregano
Kombiner avokado, bønner, druer, valnøtter, vårsalat og urter i en bolle.
Steg 3

1 fedd hvitløk – ½ chilipepper – ½ bunt fersk persille – 1 kvist fersk oregano – 3 ss olivenolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Tamari Glutenfri Soyasaus – 1 ss eplecidereddik
Finhakk hvitløk, chilipepper og urter. Bland med olivenolje, Kikkoman Glutenfri Soyasaus og eplecidereddik. Ringle chimichurrisausen over salaten.
Oppskrifts-ID: 1580
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer


![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)






![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)








