Avokado- og bønnesalat med druer
Avokado- og bønnesalat med druer

Avokado- og bønnesalat med druer

5 2 vurderinger
total tid 25 min.
20 min. tilberedningstid
5 min. koketid

Søte druer, kremete avokado og møre bondebønner møter sprø valnøtter i denne spenstige sommersalaten, avrundet med intens chimichurrisaus – smaker nydelig alene eller som tilbehør til lunsj eller grillmat.

Ingredienser

2 porsjoner
300 g
bondebønner
1 
avokado
300 g
røde druer
50 g
valnøtter
100 g
vårsalat
 ½ bunt
fersk mynte
1 bunt
fersk persille
2 
kvister fersk oregano
1 
fedd hvitløk
 ½ 
chilipepper
3 ss
olivenolje
1 ss
eplecidereddik
Næringsinnhold (per porsjon):2.892 kJ / 691 kcal
44,3 gFett
22,5 gProtein
65 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

300 g bondebønner – 1  avokado

Kok bondebønnene kort til de er møre, men fortsatt faste, og deretter skrell dem. Skjær opp avokadoen.

Steg 2

300 g røde druer – 50 g valnøtter – 100 g vårsalat –  ½ bunt fersk mynte –  ½ bunt fersk persille – 1  kvist fersk oregano

Kombiner avokado, bønner, druer, valnøtter, vårsalat og urter i en bolle.

Steg 3

1  fedd hvitløk –  ½  chilipepper –  ½ bunt fersk persille – 1  kvist fersk oregano – 3 ss olivenolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Tamari Glutenfri Soyasaus1 ss eplecidereddik

Finhakk hvitløk, chilipepper og urter. Bland med olivenolje, Kikkoman Glutenfri Soyasaus og eplecidereddik. Ringle chimichurrisausen over salaten.

Oppskrifts-ID: 1580

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

300 g bondebønner – 1 avokado

Kok bondebønnene kort til de er møre, men fortsatt faste, og deretter skrell dem. Skjær opp avokadoen.

300 g røde druer – 50 g valnøtter – 100 g vårsalat – ½ bunt fersk mynte – ½ bunt fersk persille – 1 kvist fersk oregano

Kombiner avokado, bønner, druer, valnøtter, vårsalat og urter i en bolle.

1 fedd hvitløk – ½ chilipepper – ½ bunt fersk persille – 1 kvist fersk oregano – 3 ss olivenolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Tamari Glutenfri Soyasaus1 ss eplecidereddik

Finhakk hvitløk, chilipepper og urter. Bland med olivenolje, Kikkoman Glutenfri Soyasaus og eplecidereddik. Ringle chimichurrisausen over salaten.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.