![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/7/a/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Mobile_Header_c547786370.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_603b9d1582.webp)
Salat med napakål og spinat
Lett, sprø og full av grønn energi – perfekt som lunsj, en lett middag på en varm dag eller som tilbehør til hovedretter og grillmat.
Tilberedning
Steg 1

1 hode napakål – 1 lang agurk – 1 knutekål – 1 bunt gressløk – 1 fersk mynte
Riv napakålen i tynne strimler og skjær knutekålen i terninger. Fjern frøene fra agurken og legg dem til side. Skjær opp resten av agurken. Bland grønnsakene med hakket gressløk og mynteblader.
Steg 2

50 g spinat – 1 liten løk – 1 fedd hvitløk – 3 ss olivenolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt – 1 ss Kikkoman Kryddersaus for Sushiris (125ml) – 1 ss sitronsaft – 1 ss næringsgjær i flak – 2 ss ristede cashewnøtter
Kjør spinat, løk, hvitløk og agurkfrøene i en blender med olivenolje, Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt, Kikkoman Kryddersaus for Sushiris, sitronsaft, næringsgjær og cashewnøtter til du får en jevn saus. Hell dressingen over grønnsakene og rør grundig om for å blande.
Oppskrifts-ID: 1578
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer



![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)















