[Translate to Norwegisch:]
[Translate to Norwegisch:]

Salat med napakål og spinat

4,7 21 vurderinger
total tid 15 min.
15 min. tilberedningstid

Lett, sprø og full av grønn energi – perfekt som lunsj, en lett middag på en varm dag eller som tilbehør til hovedretter og grillmat.

Ingredienser

2 porsjoner
1 
hode napakål
1 
lang agurk
1 
knutekål
1 bunt
gressløk
1 
kvist fersk mynte
50 g
spinat
1 
liten løk
1 
fedd hvitløk
3 ss
olivenolje
1 ss
sitronsaft
1 ss
næringsgjær i flak
2 ss
ristede cashewnøtter
Næringsinnhold (per porsjon):1.922 kJ / 459 kcal
30,6 gFett
15,1 gProtein
40,3 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

1  hode napakål – 1  lang agurk – 1  knutekål – 1 bunt gressløk – 1  fersk mynte

Riv napakålen i tynne strimler og skjær knutekålen i terninger. Fjern frøene fra agurken og legg dem til side. Skjær opp resten av agurken. Bland grønnsakene med hakket gressløk og mynteblader.

Steg 2

50 g spinat – 1  liten løk – 1  fedd hvitløk – 3 ss olivenolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt1 ss Kikkoman Kryddersaus for Sushiris (125ml)1 ss sitronsaft – 1 ss næringsgjær i flak – 2 ss ristede cashewnøtter

Kjør spinat, løk, hvitløk og agurkfrøene i en blender med olivenolje, Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt, Kikkoman Kryddersaus for Sushiris, sitronsaft, næringsgjær og cashewnøtter til du får en jevn saus. Hell dressingen over grønnsakene og rør grundig om for å blande.

Oppskrifts-ID: 1578

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

1 hode napakål – 1 lang agurk – 1 knutekål – 1 bunt gressløk – 1 fersk mynte

Riv napakålen i tynne strimler og skjær knutekålen i terninger. Fjern frøene fra agurken og legg dem til side. Skjær opp resten av agurken. Bland grønnsakene med hakket gressløk og mynteblader.

50 g spinat – 1 liten løk – 1 fedd hvitløk – 3 ss olivenolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt1 ss Kikkoman Kryddersaus for Sushiris (125ml)1 ss sitronsaft – 1 ss næringsgjær i flak – 2 ss ristede cashewnøtter

Kjør spinat, løk, hvitløk og agurkfrøene i en blender med olivenolje, Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt, Kikkoman Kryddersaus for Sushiris, sitronsaft, næringsgjær og cashewnøtter til du får en jevn saus. Hell dressingen over grønnsakene og rør grundig om for å blande.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.