Reddik-kimchi
Reddik-kimchi

Reddik-kimchi

total tid90 min.
15 min.tilberedningstid
75 min.marineringstid

Slik lager du herlig reddik-kimchi.

Ingredienser

2 porsjoner
 ½ 
hvit reddik
 ⅔ ts
salt
1 ss
ristet sesamfrø
1 ss
sukker
Næringsinnhold (per porsjon):393 kJ / 94 kcal
2,6 gFett
3,1 gProtein
11,5 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Vask og skrell reddiken og skjær den opp i 2 cm terninger. 

Steg 2

Gni med salt og la ligge i bollen i omtrent 1 time. 

Steg 3

Vask reddiken for å fjerne saltet og press dem lett. 

Steg 4

Bland reddiken med Kikkoman krydret Chilsaus til Kimchi, sukker og sesamfrø (eller legg dem i en frysepose) og la avkjøle i kjøleskapet i minst 15 minutter. Server reddik-kimchien.

Steg 5

Marinert reddik-kimchi kan oppbevares i kjøleskapet i omtrent 3-4 dager.

Oppskrifts-ID: 1020

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Vask og skrell reddiken og skjær den opp i 2 cm terninger. 

Gni med salt og la ligge i bollen i omtrent 1 time. 

Vask reddiken for å fjerne saltet og press dem lett. 

Bland reddiken med Kikkoman krydret Chilsaus til Kimchi, sukker og sesamfrø (eller legg dem i en frysepose) og la avkjøle i kjøleskapet i minst 15 minutter. Server reddik-kimchien.

Marinert reddik-kimchi kan oppbevares i kjøleskapet i omtrent 3-4 dager.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.