Reddik-kimchi
total tid90 min.
15 min.tilberedningstid
75 min.marineringstid
Slik lager du herlig reddik-kimchi.
Næringsinnhold (per porsjon):393 kJ / 94 kcal
2,6 gFett
3,1 gProtein
11,5 gKarbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Vask og skrell reddiken og skjær den opp i 2 cm terninger.
Steg 2
Gni med salt og la ligge i bollen i omtrent 1 time.
Steg 3
Vask reddiken for å fjerne saltet og press dem lett.
Steg 4
Bland reddiken med Kikkoman krydret Chilsaus til Kimchi, sukker og sesamfrø (eller legg dem i en frysepose) og la avkjøle i kjøleskapet i minst 15 minutter. Server reddik-kimchien.
Steg 5
Marinert reddik-kimchi kan oppbevares i kjøleskapet i omtrent 3-4 dager.
Oppskrifts-ID: 1020
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer