Ramen
Authentic Japanese ramen is available in many versions. This recipe has a rich stock and chashu (Japanese pork belly) and, of course, ramen noodles. It takes a while to cook, but if you make extra chashu to freeze, it’s really quick to serve another time.
Ingredienser
Chashu
Ramen
Tilberedning
Steg 1
Rull ribben sammen, og surr bomullstråd rundt slik at den holder fasongen. Stek ribberullen i en stekepannen til den får en gyllen farge på alle sider. Legg kjøttet i en gryte sammen med de andre charshu-ingrediensene og la det koke. Skru ned varmen og la det putre i rundt to timer. Snu kjøttet hver halvtime. Ta ut kjøttet og la det avkjøle.
Steg 2
Skjær kjøttet i 0,5-1 cm tykke skiver og grill de i ovnen.
Steg 3
Kok opp buljongen. Tilsett misopasta, soyasaus, mirin og riseddik og la det småkoke i 15 minutter.
Steg 4
Kok eggene i syv minutter.
Steg 5
Stek sopp, mais, vårløk, skivet charshu, de kokte eggeplommene og oppskåret nuri lett i en stekepanne.
Steg 6
Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell av vannet og legg de i dype boller. Legg over de andre ingrediensene, hell over suppen og server.
Oppskrifts-ID: 692
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer