Meksikansk maissalat / Esquites
Dette er en smaksrik og enkel oppskrift på sukkermaissalat. Du kan også legge til noen sorte bønner hvis du vil. Dette er en fin siderett til taco eller nachos.
Tilberedning
Steg 1
Varm opp en stekepanne og tilsett oljen. Fjern maisen fra kolben med en skarp kniv eller tin den frosne sukkermaisen.
Steg 2
Kok maisen i pannen til den får små svimerker – ca 4-5 minutter. Legg i en bolle.
Steg 3
Tilsett finhakket vårløk og chili samt bønner til maisen. Bland inn majones, chilipulver, limesaft og teriyakimarinade. Rett før servering tilsett finhakket koriander og revet ost. Pynt salaten med ekstra korianderblader.
Oppskrifts-ID: 1061
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer