

Klassisk Fukuoka-ramen
Tilberedning
Steg 1

Kok nudlene tyggefaste og dypp i kaldt vann. Blansjer bladspinaten i ett sekund og dypp i kaldt vann. Stikk hull i eggene, legg i kokende vann og la koke i 6 minutter. Ta av varmen og dypp i kaldt vann.
Steg 2

La bambusskuddene renne av seg. Skjær vårløken og tangbladene i tynne strimler. Skrell ingefæren og skjær i 4 tynne skiver (en skive per tallerken). Rist sesamfrøene gyllengule under omrøring i en panne. Skjær svinekjøttet og kyllingbrystet i skiver.
Steg 3

Ha 1 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus og 1 ts fiskesaus oppi forvarmede suppeskåler. Fordel det tilberedte innlegget og fyll på med kokende buljong. Til slutt skal eggene skrelles, skjæres i halvdeler og legges i, krydres eventuelt med pepper.
Oppskrifts-ID: 238
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer